Novosti

Tražimo vanjske suradnike

17. 3. 2014.

 

Tražimo vanjske suradnike za prevođenje s nizozemskog, bugarskog, češkog, danskog, grčkog, estonskog, finskog, latvijskog, litavskog, malteškog, mađarskog, rumunjskog, slovačkog i slovenskog na hrvatski jezik za potrebe javnog nadmetanja u Europskoj uniji.

 

Životopis u Europassovom formatu na hrvatskom i stranom jeziku s detaljnim podacima o prevoditeljskom iskustvu, presliku diplome i potvrde/preporuke potrebno je dostaviti u na e-mail adresu traducta.hr@gmail.com do 15. travnja 2014.

 

 

 

 

Besplatni prijevodni alati i elektronski rječnici

1.2.2014.

 

Ovi automatski prijevodni alati omogućit će Vam besplatan prijevod tekstova i Web stranica. Međutim, koristite ih oprezno i u prvome redu da biste stekli osnovnu predodžbu o tekstu. Ni u kom slučaju se ne oslanjajte na ove prijevode ako namjeravate objaviti tekst na internetu ili u tiskanom obliku jer je njihova kvaliteta često vrlo loša. Za profesionalne prijevodne usluge, slobodno nam se obratite da napravimo za Vas neobvezujuću besplatnu procjenu.

 

Google Prevoditelj

Systran

IM Translator

 

 

 

Besplatan tečaj francuskog jezika

​1. 2. 2014.

 

Odličan besplatan tečaj francuskog jezika dostupan je na Web sajtu Parlons français, c'est facile. Financira ga Ministarstvo vanjskih poslova Francuske Republike. 

 

Tečaj uključuje raznovrsne sadržaje, od radionica, igara, videozapisa do tekstova čiji je cilj upoznavanje s francuskom kulturom i gramatičkim, leksičkim i fonetskim obilježjima francuskog jezika.

TRADUCTA, obrt za prevođenje

i intelektualne usluge

Vl. Željko Kučinić

Bošt 8a, 47300 Ogulin

Hrvatska

traducta.hr@gmail.com

Mob.: +385 98 19 23 842,

       +385 98 22 99 85

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2014 by TRADUCTA obrt za prevođenje i intelektualne usluge. Proudly created with Wix.com

NKD 7430 prevoditeljske djelatnosti

NKD 7490 ostale stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti