On-line tečajevi francuskog jezika

Traducta organizira i on-line tečajeve francuskog jezika od početnog do naprednog stupnja prilagođene različitim dobnim skupinama. Organiziraju se tečajevi općeg i poslovnog francuskog jezika prema fleksibilnim programima prilagođenim potrebama svakog polaznika. Tečajeve vodi profesorica francuskog jezika i doktorica znanosti s bogatim iskustvom u nastavi francuskog jezika - od predškolske do sveučilišne razine.

Tečajevi francuskog jezika za predškolski i osnovnoškolski uzrast

Tečajevi za predškolski i osnovnoškolski uzrast koncipirani su kao interaktivne tematske igraonice i radionice čiji je cilj senzibiliziranje djece za francuski jezik te stjecanje osnovnih jezičnih i komunikacijskih kompetencija na francuskom jeziku.

U okviru ovih radionica kombiniraju se raznovrsne metode učenja, od multimedijalnih igara, preko pjevanja i recitiranja, do klasičnih metoda slušanja audio i video materijala, čitanja i razumijevanja teksta i savladavanja gramatičkih pravila francuskog jezika.

Tečajevi francuskog jezika za srednjoškolski uzrast

Tečajevi za srednjoškolski uzrast koncipirani su kao interaktivne  tematske radionice čiji je cilj omogućiti polaznicima pravilno i tečno usmeno i pismeno izražavanje na francuskom jeziku.

U okviru ovih radionica polaznici imaju priliku slobodno se izražavati o određenom broju njima zanimljivih i pristupačnih tema, i na taj način razvijati svoje komunikacijske vještine, bilo da se pripremaju za maturu, buduću struku ili studij u inozemstvu.

On-line tečajevi francuskog jezika za studente

Organiziramo i on-line tečajeve francuskog jezika za studente, od pripremnih tečajeva za studente koji započinju studij francuskog jezika a nemaju dovoljno predznanja, do intenzivnih treninga francuskog jezika za studente koji pripremaju ispit iz francuskog jezika.

Ovi su tečajevi u potpunosti prilagođeni specifičnim potrebama i ciljevima svakog polaznika.

On-line tečajevi poslovnog francuskog jezika

Traducta organizira i on-line tečajeve poslovnog francuskog jezika  za pojedince kojima je francuski jezik potreban za obavljanje njihove poslovne aktivnosti.

Cilj ovih tečajeva je stjecanje i razvijanje specifičnih komunikacijskih vještina, od slanja mailova i telefoniranja do argumentiranog iznošenja stavova i prezentacijskih vještina.

TRADUCTA, obrt za prevođenje

i intelektualne usluge

Vl. Željko Kučinić

Bošt 8a, 47300 Ogulin

Hrvatska

traducta.hr@gmail.com

Mob.: +385 98 19 23 842,

       +385 98 22 99 85

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2014 by TRADUCTA obrt za prevođenje i intelektualne usluge. Proudly created with Wix.com

NKD 7430 prevoditeljske djelatnosti

NKD 7490 ostale stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti