top of page

On-line tečajevi francuskog jezika

Traducta organizira i on-line tečajeve francuskog jezika od početnog do naprednog stupnja prilagođene različitim dobnim skupinama. Organiziraju se tečajevi općeg i poslovnog francuskog jezika prema fleksibilnim programima prilagođenim potrebama svakog polaznika. Tečajeve vodi profesorica francuskog jezika i doktorica znanosti s bogatim iskustvom u nastavi francuskog jezika - od predškolske do sveučilišne razine.

Tečajevi francuskog jezika za predškolski i osnovnoškolski uzrast

Tečajevi za predškolski i osnovnoškolski uzrast koncipirani su kao interaktivne tematske igraonice i radionice čiji je cilj senzibiliziranje djece za francuski jezik te stjecanje osnovnih jezičnih i komunikacijskih kompetencija na francuskom jeziku.

U okviru ovih radionica kombiniraju se raznovrsne metode učenja, od multimedijalnih igara, preko pjevanja i recitiranja, do klasičnih metoda slušanja audio i video materijala, čitanja i razumijevanja teksta i savladavanja gramatičkih pravila francuskog jezika.

Tečajevi francuskog jezika za srednjoškolski uzrast

Tečajevi za srednjoškolski uzrast koncipirani su kao interaktivne  tematske radionice čiji je cilj omogućiti polaznicima pravilno i tečno usmeno i pismeno izražavanje na francuskom jeziku.

U okviru ovih radionica polaznici imaju priliku slobodno se izražavati o određenom broju njima zanimljivih i pristupačnih tema, i na taj način razvijati svoje komunikacijske vještine, bilo da se pripremaju za maturu, buduću struku ili studij u inozemstvu.

On-line tečajevi francuskog jezika za studente

Organiziramo i on-line tečajeve francuskog jezika za studente, od pripremnih tečajeva za studente koji započinju studij francuskog jezika a nemaju dovoljno predznanja, do intenzivnih treninga francuskog jezika za studente koji pripremaju ispit iz francuskog jezika.

Ovi su tečajevi u potpunosti prilagođeni specifičnim potrebama i ciljevima svakog polaznika.

On-line tečajevi poslovnog francuskog jezika

Traducta organizira i on-line tečajeve poslovnog francuskog jezika  za pojedince kojima je francuski jezik potreban za obavljanje njihove poslovne aktivnosti.

Cilj ovih tečajeva je stjecanje i razvijanje specifičnih komunikacijskih vještina, od slanja mailova i telefoniranja do argumentiranog iznošenja stavova i prezentacijskih vještina.

bottom of page