top of page

TRADUCTA

Obrt za prevođenje i intelektualne usluge

Vl. Željko Kučinić, Bošt 8a

HR-47300, Ogulin

Tel/Fax: +385 47 531 344

Mob: +385 98 1923 842

E-mail: traducta.hr@gmail.com

Zbog rastućeg opsega posla, potrebni su nam ozbiljni i odgovorni suradnici za sve jezične kombinacije, a u prvome redu iskusni prevoditelji s i na francuski jezik i profesionalni lektori, izvorni govornici francuskog jezika.

Ukoliko ste profesionalni prevoditelj, lektor ili stručni redaktor i zainteresirani ste za honorarnu suradnju, kontaktirajte nas putem obrasca u kojem ćete navesti svoje osnovne podatke, ime i prezime, e-mail adresu, jezične kombinacije i područja specijalizacije.

Životopis s detaljnim podacima o obrazovanju i dosadašnjem prevoditeljskom iskustvu te dokaze o obrazovanju i prevoditeljskom iskustvu možete poslati na našu e-mail adresu ili na našu poštansku adresu kako bismo Vas nakon uspješno obavljenog treninga za prevoditelje uveli u našu bazu prevoditelja i kontaktirali čim se ukaže potreba za vašom jezičnom kombinacijom i područjem specijalizacije.

Besplatni online treninzi za prevoditelje obavljaju se u okviru Facebook grupe "Stručno usavršavanje prevoditelja" naše voditeljice prevoditeljskih projekata. Tijekom 2018. planiramo organizirati nekoliko online treninga za smjerove prevođenja FR <--> HR, BS, SR, ME.

KONTAKT OBRAZAC ZA VANJSKE SURADNIKE

Your details were sent successfully!

bottom of page