TRADUCTA

Obrt za prevođenje i intelektualne usluge

Vl. Željko Kučinić, Bošt 8a

HR-47300, Ogulin

Tel/Fax: +385 47 531 344

Mob: +385 98 1923 842

E-mail: traducta.hr@gmail.com

Zbog rastućeg opsega posla, potrebni su nam ozbiljni i odgovorni suradnici za sve jezične kombinacije, a u prvome redu iskusni prevoditelji s i na francuski jezik i profesionalni lektori, izvorni govornici francuskog jezika.

Ukoliko ste profesionalni prevoditelj, lektor ili stručni redaktor i zainteresirani ste za honorarnu suradnju, kontaktirajte nas putem obrasca u kojem ćete navesti svoje osnovne podatke, ime i prezime, e-mail adresu, jezične kombinacije i područja specijalizacije.

Životopis s detaljnim podacima o obrazovanju i dosadašnjem prevoditeljskom iskustvu te dokaze o obrazovanju i prevoditeljskom iskustvu možete poslati na našu e-mail adresu ili na našu poštansku adresu kako bismo Vas nakon uspješno obavljenog treninga za prevoditelje uveli u našu bazu prevoditelja i kontaktirali čim se ukaže potreba za vašom jezičnom kombinacijom i područjem specijalizacije.

Besplatni online treninzi za prevoditelje obavljaju se u okviru Facebook grupe "Stručno usavršavanje prevoditelja" naše voditeljice prevoditeljskih projekata. Tijekom 2018. planiramo organizirati nekoliko online treninga za smjerove prevođenja FR <--> HR, BS, SR, ME.

KONTAKT OBRAZAC ZA VANJSKE SURADNIKE

TRADUCTA, obrt za prevođenje

i intelektualne usluge

Vl. Željko Kučinić

Bošt 8a, 47300 Ogulin

Hrvatska

traducta.hr@gmail.com

Mob.: +385 98 19 23 842,

       +385 98 22 99 85

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2014 by TRADUCTA obrt za prevođenje i intelektualne usluge. Proudly created with Wix.com

NKD 7430 prevoditeljske djelatnosti

NKD 7490 ostale stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti